2021-09-17 12:22:30 | User Error: 2021-09-17 12:22:30 | MySQL Error (1054): Unknown column 'translation.' in 'field list' in /home/szorgosk/public_html/szocialisfarm.hu/framework/classes/fw/database.php on line 155
2021-09-17 12:22:30 | Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/szorgosk/public_html/szocialisfarm.hu/framework/classes/fw/database.php on line 237
FARMWELL: Felhívás a "New Heroes" nevű cégtől a gazdálkodóknak

 

 

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉNEK HATÁRIDEJE MEGHOSSZABBÍTVA 2021. JÚLIUS 23-IG!

KÖSZÖNJÜK SEGÍTSÉGETEKET!

 

Tisztelt Szövetségi Tagok! Kedves Érdeklődők!

A FARMWELL H2020-s projekt belga konzorciumi partnerének kérésére hívjuk fel figyelmeteket,

és biztatunk az alábbi kérdőív kitöltésére.

Köszönettel:

a FARMWELL magyarországi partnerei

 

„Kedves Gazdálkodók! 

A New Heroes elnevezésű, nagy tapasztalattal rendelkező kreatív céget képviseljük. 

Részt veszünk a FARMWELL projektben, amelyet az EU Horizont 2020 Programja finanszíroz. 

Szükségünk van a segítségetekre, hogy egy inspiráló, gazdálkodókról szóló történetet (animációs kisfilmet) készítsünk. 

Az a feladatunk, hogy a történet során a gazdálkodás olyan oldalát ragadjuk meg, amely az átlagember számára nem hallható, nem látható a mindennapokban. Azokat a fizikai és mentális nehézségeket fogjuk megmutatni, amit a gazdálkodói lét, a farmon folytatott élet jelent. 

A történet tehát egy néma animációs film formájában kel majd életre 2021 októberében. A bemutató  mindenki számára elérhető lesz online. A FARMWELL projekt keretében széles körben terjesztjük majd a filmet annak érdekében, hogy minél több ember tisztában legyen azokkal a kihívásokkal, amelyekkel a gazdálkodóknak szembe kell nézniük, illetve, hogy a projekt keretében megoldásokat találjunk e nehézségekre. 

A segítségedet kérjük abban, hogy a történet megalkotásához inspirációt nyerjünk, a társadalomnak szóló üzenetet helyesen ragadjuk meg. Segíteni egy egyszerű kérdőív kitöltésével tudsz, ami 10 percnél nem igényel többet. A kérdőív kitöltésének határideje: 2021. július 19.   2021. Július 23.

Link a kérdőívhez:  

https://e40.typeform.com/to/bJUNjqit 

 

Baráti üdvözlettel: 

Kimberly Major”